top of page

Sherbimet

Konsulta Kardiologjike
ECHO Doppler e Zemres
Stres test (Cikloergometri)
Elektrokardiograme
Holter i Ritmit te Zemres

Holteri i Ritmit te Zemres realizon regjistrimin per 24 ose 48 ore te aktivitetit te zemres tuaj, ne kushte ambulatore. Paisja e holterit montohet tek pacienti ne klinike dhe pacienti e mban me vete ne shtepi (apo ne aktivitetin e tij ditor) per 24 ore. Pacienti rikthehet ne klinike diten tjeter, ku  realizohet analizimi i aktivitetit elektrik te zemres se pacientit per periudhen e ekzaminuar.

Holter i presionit te gjakut

Holteri i presionit te gjakut realizon monitorimin 24 ore te presionit te gjakut te pacientit. Paisja e holterit montohet tek pacienti ne klinike dhe pacienti e mban me vete ne shtepi (apo ne aktivitetin e tij ditor) per 24 ore. Pacienti rikthehet ne klinike diten tjeter, ku  realizohet analizimi i presionit te gjakut te pacientit per periudhen e ekzaminuar.

bottom of page