top of page

Holter i Ritmit te Zemres

  • 24 hr
  • 30 lekë shqiptar
  • Location 1

Service Description

Holteri i Ritmit te Zemres realizon regjistrimin per 24 ore te aktivitetit te zemres tuaj, ne kushte ambulatore. Paisja e holterit montohet tek pacienti ne klinike, te cilen pacienti e mban me vete ne shtepi (apo ne aktivitetin e tij ditor) per 24 ore dhe rikthehet ne klinike diten tjeter, ku paisja realizon shkarkimin e regjistrimit ne kompjuterin e klinikes, i cili me ane te nje programi te vecante realizohet analizimi i aktivitetit elektrik te zemres se pacientit per periudhen e ekzaminuar.


Contact Details


bottom of page