top of page

Holter i Presionit te Gjakut

  • 24 hours
  • 22 lekë shqiptar
  • Location 1

Service Description

Holteri i presionit te gjakut realizon monitorimin 24 ore te presionit te gjakut te pacientit. Paisja e holterit montohet tek pacienti ne klinike, te cilen pacienti e mban me vete ne shtepi (apo ne aktivitetin e tij ditor) per 24 ore dhe rikthehet ne klinike diten tjeter, ku paisja realizon shkarkimin e regjistrimit ne kompjuterin e klinikes, tek i cili me ane te nje programi te vecante realizohet analizimi i presionit te gjakut te pacientit per periudhen e ekzaminuar.


Contact Details

  • 0696973999

    luan_dragusha@yahoo.it


bottom of page