top of page
Inovacion
Kardiologji Invazive
Luan Dragusha me stafin
Trajtim/Parandalim
Teknologji e Avancuar
Ekzaminime diagnostike
Konsulta mjekesore
EKO dopler e Zemres
Cikloergometri
Monitorim Holter

  Profesionalizem Pergjegjshmeri Humanizem Inovacion

Perpara se te vini per vizite tek mjeku

Sugjerimet e meposhtme mund t'ju ndihmojne per tu pergatitur para se te paraqiteni per vizite tek mjeku juaj.

  • Grumbullo dokumentet .....

Klinika e Zemres Nr 1 ne Rajon
Mjek Kardiolog te Licensuar ne USA
PayPal ButtonPayPal Button

Regjistrohu per lajmet e fundit nga klinika jone

Duke u regjistruar ne faqen tone te internetit do te informoheni per lajme informative shendetesore dhe promocionale te Klinikes se Zemres DRAGUSHA

bottom of page